Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u srbiji

DSHV će na izborima u Srbiji izaći u koaliciji okupljenoj oko DS-a

tadić
Reuters/PIXSELL
29.02.2012.
u 10:37

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini u koaliciji okupljenoj oko Demokratske stranke

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini na predstojeće izbore u Srbiji izaći će u koaliciji okupljene oko Demokratske stranke, priopćeno je danas iz ove stranke.

Navode da će u sredinama gdje ne bude dogovora o zajedničkom nastupu s demokratima Borisa Tadića DSHV izaći na izbore samostalno ili s drugim koalicijskim partnerima. Inače, DSHV je i na prošlim parlamentarnim izborima u Srbiji bio na listi Za europsku Srbiju koju je predvodila Demokratska stranka.

Petar Kuntić, predsjednik DSHV-a, koji je proteklog vikenda ponovno izabran za čelnika stranke, bit će kandidat ove stranke vojvođanskih Hrvata za Skupštinu Srbije. Uz njega kandidati DSHV-a za srbijansku Skupštinu bit će i Mata Matarić iz Sombora i Ivica Karačić iz Vrdnika.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:18 29.02.2012.

Pa ko će, ako neće svoj sa svome?!!.

OB
-obrisani-
18:17 29.02.2012.

konacno ce otici americiki plisani meca

HS
Hrvatski sin
20:50 29.02.2012.

u srbiji u saboru nema ni jedan hrvat,a kod nas srba oko 35%.nemreš vjerovat al istina je tu negdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije