Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Baby boom" u Državnom uredu za reviziju

Državnoj revizorici Šimi Krasić glavobolje zadaju rodiljski dopusti

krasić
Željko Hladika/Vecernji list
24.02.2010.
u 15:49

Umjesto predviđenih 307 zaposlenika u Uredu državne revizije radi 279 ljudi. Zato ne čudi što taj ured i u doba krize i recesije prima vježbenike.

Glavna državna revizorica Šima Krasić muku muči sa zaposlenicama na rodiljskom  dopustu.

- U mom uredu radi 79 posto žena, a mnogo ih je sada na rodiljskom dopustu. Samo od kada sam ja na čelu Ureda rođeno je čak 126 djece - požalila se saborskim zastupnicima Šima Krasić. Ipak, dodala je, smatra da je toliko rođene djece dobar podatak, ali njen je problem što na tržištu rada ne može naći potrebne zaposlenike pa joj Ured radi s nedovoljnim brojem ljudi.

Umjesto predviđenih 307 zaposlenika u Uredu državne revizije trenutačno radi 279 ljudi. Zato ne čudi što Ured i u doba krize i recesije prima vježbenike, no njihovo školovanje dugotrajan je posao, točnije traje tri godine.    

Komentara 7

JA
jankoprekobrda
16:16 24.02.2010.

Zar ta KORUMPIRANA BABETINA nije u Remetincu, Pozegi ili vec slicnoj instituciji. Bajicu, DORH, USKOK, sto vi radite, dali to znaci da narod mora stvar uzeti u svoje ruke pa i vas zajedno sa ovom spremiti tamo gdije vam je mijesto?????

OB
-obrisani-
16:17 24.02.2010.

Ja gdje zivim ,rodilja ima samo pravo na 2 mjeseca rodiljskog iako ta zemlja moze kupitikomplet Hrvatsku,

FT
franjo.tahi
15:59 24.02.2010.

Kmetovi imaju \"kao\" državu!!! hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije