Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija vlasti

Državni udari tehnoloških i digitalnih divova: Gdje u nadzirajućem kapitalizmu završava moć kompanija?

21.07.2023.
u 09:20

Pitanje je gdje točno u nadzirajućem kapitalizmu završava moć kompanija

Komentara 3

HO
homofobic
12:26 21.07.2023.

Nekoliko t i s u c a Amerikanaca je uhapseno radi "napada" na Capitol. Stotine su sudene i stotinjak osudeno na robiju od nekoliko godina. Ima jedan cudan Amerikanac na mnogim video snimkama koji poziva na ulazak u Capitol koji uzvikuje da protest nije potreban ispred zgrade nego da se ide unutra. Zna mu se ime i do sada niti policija niti FBI niti sudstvo nije imalo interesa s njime razgovarati ili ga pozvati na "razgovore" makar je huskao masu na juris u zgradu Capitola. Bilo ga je na nekoliko pro Trump i protiv Trump TV kanala. Zove se Ray Epps i Demokratske vlasti jos uvijek nisu zainteresirane za njega a stotinjak gradana je vec na odsluzenju visegodisnje kazne. Cudno!

Avatar Tombstone
Tombstone
19:15 21.07.2023.

Lupetanje. Facebook, najveci neprijatelj republikanaca ustupio informacije kamoanji predsjednika Trumpa? Elizabeth Warren cija je cijela karijera prevara? Izlaz je jedino u kontroli kontrolora. Svaki "fact checker" mora biti potpisan punim imenom I prezimenom, kao I svaki moderator online tiska I mora u detalje objasniti zasto je neki post ili komentari izbrisan, da bi korisnik imao mogucnosti protesta ili cak I tuzbe. I veliki problem tzv "kolacica" prihvacanjem kojih svi portali uvjetuju pristup, a koji su u stvari spy malware.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije