Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAPIH

Državni inspektorat RH povlači iz trgovina mnogima omiljenu namirnicu

Najavljeno smanjenje PDV-a na brojne proizvode i usluge, hranu, plin, higijenske uloške...
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
30.06.2022.
u 19:17

Proizvod nije u skladu s EU Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

Državni inspektorat RH izvijestio je potrošače o opozivu proizvoda Žuta Leća Toor Dal, TRS, 500 grama, zbog utvrđenog pesticida klorpirifosa, priopćila je u četvrtak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

Proizvod Žuta Leća Toor Dal, TRS, 500g, koji se opoziva s tržišta, ima oznaku LOT:1342L3, najbolje upotrijebiti do 31. 12. 2023.

Proizvod nije u skladu s EU Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

Izvoznik proizvoda je TRS Wholesale Co Limited, Southall iz Ujedinjenog Kraljevstva, a uvoznik je Heunschen & Schrouff-Oriental Food Trading, Landgraaff, Nizozemska. Maloprodaju u Hrvatskoj obavlja tvrtka Pekinška patka j.d.o.o. iz Samobora.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod. Detalji o opozivu dostupni su na mrežnim stranicama subjekta u poslovanju s hranom https://pekinska-patka.com.hr/

p>> Večernji podcast - Aco Petrović i Dea Redžić: Petrović napao Rađu zbog Bojana, otkrio istinu o Draženu i Zvezdi, priznao Emilu Tedeschiju da je bio najveća greška u povijesti Cibone 

 

Komentara 11

BL
blokiran
23:02 30.06.2022.

tih desetero ljudi kojima je ovo omiljeno su u velikom problemu

ML
Mladjan
21:29 30.06.2022.

I boga ti, ko to jede.

KI
kiseli
21:37 30.06.2022.

Jedan od razloga zašto nikad neću plaćati premium. Ne mogu ni regular probaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije