Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
159 POVREDA
Povratak na članak

Državni inspektorat češlja tržnice, evo zbog čega najčešće pišu kazne

Podatke svih županija objavit će županijski Stožeri civilne zaštite tijekom dana

Komentari 6

DU
Deleted user
11:45 20.10.2021.

U Dubrovniku ,na tržnici,čovjek koji navodno ima OPG i prodaje banane , borovnice, jagode, kukuruz, dinje, jabuke, kruške, šljive...i još bezbroj stvari.....Očito ima plodno imanje na 100 hektara. Farsa.

VL
BF
bf23
12:32 20.10.2021.

Dakle,mb želi da budemo divlja Afrika

VL
DU
Deleted user
10:23 20.10.2021.

Češljaju tržnice? Što je radio državni inspektorat kada je HDZ izvlačio milijune preko Fimi medije? Što je radio inspektorat kada je Kovačević izvlačio lovu iz JANAF-a, što je radio državni inspektorat kada je nestalo žito iz Đakovištine? što je radioo inspektorat kada su se tuneli farbali po tri puta? Što uopće radi inspektorat u zemlji korupcije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.