Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISANI NATJEČAJI
Povratak na članak

Državne tvrtke bez čelnika: Izabrana samo tri direktora

Jasan odgovor na pitanje zašto su se imenovanja toliko oduljila jučer je bilo nemoguće dobiti jer su ministarstva odgovornost prebacivala jedno na drugo

Komentari 11

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:04 02.08.2017.

Goran Marić je u sedam mjeseci uspio uprihoditi oko 40 mio. kuna od, za ovu godinu planiranih jednu milijardu. Sad je otrkio Ameriku pa prodaje manjiske udjele firmi, koje je Pejnović bezuspješno prodavao četiri godine. A možda skupi i pedesetak milijuna kuna od prodaje nekretinina. Do konca godine bi mogao natuć stotinjak milijuna. Osim toga interesira me, šta je bilo s onih pet milijardi kuna, za koje je Goran Marić, dok je bio zastupnik u Saboru, tvrdio, da su nestale. Jeli ih našao? Ili bar trag?

VL
Avatar maxist
maxist
06:52 02.08.2017.

2-3 putovnice ,mjesto rođenja,članska........i eto ti

VL
TO
tolitol
08:28 02.08.2017.

Privatizirajte te silne firme kojima država ne zna i nikada neće znati upravljati. Ako su to učinile druge zapadne zemlje, mi sigurno nismo od njih pametniji.

VL
VO
vodenko
07:39 02.08.2017.

divota kak su fletni. U Narodnim novinama su u gabuli jer je gospodin kojeg je Vlada RH predložil

VL
VO
vodenko
09:17 02.08.2017.

Gospodin kojeg je Vlada RH predložila nadzornom odboru za predsjednika uprave Narodnih novina navodno je odustao od te funkcije pa su NN u problemu jer nema uprave

VL
Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
10:45 02.08.2017.

Dakle, doktorica i doktor ekonomskih znanosti ne znaju pročitati vlastite upute i tko što treba raditi po ovim natječajima. Katastrofa! Isto tako to je samo potvrda moje teze da je Goran Marić nesposobna, hohštaplerska neznalica. Na sva usta u medijima laprda oko rezultata rada državnih firmi, radi analizu bez glave i repa, na razini srednjoškolskog seminara. U isto vrijeme, taj doktor ekonomskih znanosti, nije u stanju provesti banalan natječaj za kakti strateške državne firme! Nesposobnosti ime ti je dr. Goran Marić!

VL
DU
Deleted user
11:42 02.08.2017.

Jel to onaj Maric koji je uhljebio brata u Holding? I taj sad prica o natjecajima i transparentnosti. Ova politicka klika radi sve protiv Hrvatske i Hrvata - tjera mlade Hrvate iz Hrvatske, rasprodala je drzavna bogatstvo strancima (uz proviziju naravno) te su sad poceli raditi na dovodjenju jeftine radne snage iz inozemstva. Koliko ti likovi vole novac a koliko malo vole zemlju u kojoj su rodjeni. Da, ovaj Maric nije niti rođen u Hrvatskoj pa mu je ovo vjerojatno usputna destincija do povratka u rodnu grudu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.