Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGRADA U CENTRU ZAGREBA
Povratak na članak

Državne nekretnine o stanu Frke Petešića: Tempo obnove diktirali su drugi suvlasnici

Komentari 5

Avatar kokobil
kokobil
20:17 18.01.2022.

Nije problem u obnovi stana već u činjenici da živi u tom stanu,a ne plaća visoki zagrebački prirez jer je prijavio fiktivno boravište izvan Zagreba!

VL
IB
iva.begovic
16:40 19.01.2022.

Zgrada je obnovljena iznimnim zalaganjem jedne od suvlasnica. Slušala sam ju na radio Sljeme u tematskoj emisiji o obnovi Zagreba. Gospođa koja se čini mi se zove Viktorija, zbog upornosti, zalaganja i stečenog iskustva, zavrijeđuje interview u primetime na HRT1. Kao nspiraciju i motivaciju i drugima. Svaka joj čast. A što se Frke Petešića tiče, nije mi jasno kako može imati prijavljeno prebivalište u Dalmaciji ako mu je radno mjesto u Zagrebu. Koliko znam, prebivalište je tamo gdje stanuješ više od 6 mjeseci u godini. Može se imati 100 boravišta ali samo jedno prebivalište . Ili možda Frka Petešić poslove predstojnika Ureda predsjednika države obavlja od kuće? A u Zagrebu boravi povremeno. Ne prijavljivanje stvarnog prebivališta treba sankcionirati ne samo što se tiče evidencije pri MUP-u nego i porezne uprave. Oštetio je Zagreb ako nije u Zagrebu plaćao porez i prirez na dohodak.

VL
NI
nikola612
22:41 18.01.2022.

Na što je spala oporba, ta gamad nije sposobna ni pasti ovce i tu bi se izgubili zajedno s ovcama.

VL
BU
burza
19:18 18.01.2022.

Rade proble gdje ih nema receno je na pocetku ko moze neka sam obnovi i cuva racune za povratak novca ali lakse je cekat da ti sve drugi napravi a ti sjedis u topl i samo kritiziras

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.