Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA JE I OPOMENU

Državna tajnica ministra Malenice godinama koristila preveliki državni stan. Mora platiti kaznu

Zagreb: Predstavljen Nacionalni plan za ravnopravnost spolova za razdoblje do 2027.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
08.04.2024.
u 23:59

Šimundža-Nikolić morat će platiti 300 eura zbog stana koji je nekoliko desetaka kvadrata veći od dopuštenog, a dobila je i opomenu jer je bila u sukobu interesa

Vedrana Šimundža-Nikolić, državna tajnica u Ministarstvu pravosuđa i uprave, pod upravom Ivana Malenice, mora platiti kaznu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa jer je godinama koristila preveliki službeni stan, objavio je N1

Šimundža-Nikolić morat će platiti 300 eura zbog stana koji je nekoliko desetaka kvadrata veći od dopuštenog, a dobila je i opomenu jer je bila u sukobu interesa. Opomena nije pravomoćna jer Šimundža-Nikolić još može pokrenuti postupak na Upravnom sudu.

Inače, ova sutkinja iz Splita koja je godinama obnašala dužnost tamošnje sutkinje Kaznenog odjela na Općinskom sudu još je 2016. postala pomoćnica ministra u Ministarstvu pravosuđa. Svojedobno je istupila u medijima i u slučaju osmero Hrvata uhićenih u Zambiji. 

- Čuli smo sretnu vijest da su naši državljani oslobođeni pred stranim sudom, tu vijest smo svi očekivali dugo, nadam se da je to konačna presuda i da će oni što prije, možda čak i danas doći sa svojom djecom u Hrvatsku - kazala je još tada, prošlog ljeta u Saboru. 

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA Plenković danas slavi rođendan, pogledajte kako se mijenjao od 2010.

Zagreb: Predstavljen Nacionalni plan za ravnopravnost spolova za razdoblje do 2027.
1/54

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
04:37 09.04.2024.

Dobila je opomenu. Pravda je ponovno zadovoljena i građani Hrvatske mogu mirno spavati.

IC
ICCO
08:07 09.04.2024.

To je koaliciona partnerks, platit će zna se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije