Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Državna su poduzeća leglo gubitaka i u Italiji

Vlada Mattea Renzija imenovala je Carla Cottarellija kao posebnog povjerenika za spending review koji, uz ostalo, ima zadaću razotkriti i ukinuti nepotrebna državna društva.

Komentari 13

Avatar tajar
tajar
15:27 10.08.2014.

Državna poduzeća su, hoćemo li to priznati ili ne, ogledalo države!

VL
DI
didašokac
14:38 11.08.2014.

Uspješna zemlja ima jako unutarnje tržište, pa onda može i izvoziti. Dok se ne ukinu državne firme i društva, u ovolikom broju, i toliko nameta, ova zemlja nikad neće imati pravo gospodarstvo. Ne može država biti najveći poslodavac, to nije normalno. Drugo, i najvažnije, država mora samo propisati zakonski okvir , ali se nikako miješati u ekonomiju, što se nažalost vuče još iz komunizma, i u svakoj opčini i ministarstvu sjede činovnici i profesori, koji su toliko nesposobni, da ne shvaćaju, ako imaju uspješne poduzetnike ima ti će i bogate gradove i državu, znači uspješnu i zdravu ekonomiju, tj. gospodarstvo. Korupcija ili pokvarenost, su posljedica nemogučnosti normalnog rada i poslovanja. I, na taj način, namjerno, se tjeraju investitori. HDZ to mora promjeniti, to je ispit koji mora položiti. Na tom pitanju određuje se uspjeh vlade, zato ova sadašnja gubi izbore.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:04 10.08.2014.

ta elitna društva su legla kaste koja će se teško odreći svojih privilegija, kao i oni što za sjedenje u parlamentu primaju nezasluženo enormne plaće ...Renzi se uhvatio u koštac sa Zmajem sa sedam glava i deset rogova

VL
DI
didašokac
14:50 11.08.2014.

Novac kvari ljude, a ja volim biti pokvarena, reče Eva Adamu.

VL
GG
genocidal.god.of.the.bible
16:59 10.08.2014.

Koja Drzava u Evropi moze uopce egzistirati, kada je u Kandjama Cionista, koji piju Krv Narodu te Drzave! A taj je slucaj ne samo sa Hrvatskom ili Italijom, vec Drzavama Svijeta uopce! Politicari cim dodju na vlast, udruze se s Cionistima i pune iskljucivo svoje Djepove!

VL
GG
genocidal.god.of.the.bible
17:06 10.08.2014.

Delozacije u Hrvatskoj su cionisticka otimacina hrvatske mateijalne Imovine kao i hrvatske Zemlje, koja se za razliku od Gaze i Palestine sprovodi bez Tenkova i Bombi, ali se zato sprovodi cionistickim Bankama, koje su prvo domacim Izdaji cama izazvale Nezaposlenost,, koja je Gradjane Hrvatske zaduzila, i sada zaduze ne Gradjane izbacuju iz Stanova i Kuca! Hrvatska je postala bespravna Drzava, koja je za Cioniste po svakom pitanju postala pravi Raj!!!

VL
TI
tipus
22:04 10.08.2014.

Vulice kad si za neslobodan protok ljudi, robe i kapitala, što kažeš na to da ograničimo tvoj osobni protok na tvoju dnevnu sobu i isto tako ograničimo protok tvojih roba i tvog kapitala na tvoju dnevnu sobu?

VL
VU
vulica
14:39 10.08.2014.

Ekonomija Miltona Fridmana, majstor židov, i društva Mont Pelerin je pogubna za sve nacionalne države a posebno za našu. Masonski kriminalci su izmislili vrlo podlu ekonomiju kojom če nas opljačkat a to je slobodan protok ljudi robe, kapitala ,slobodna trgovina, privatizacija Rasprodaj i privatizacija je njihova globalna podvala koja je većinu čovjećanstva bacila na koljena. Milton je mrtav ali na žalost njegova svinjarija živi.

VL
GG
genocidal.god.of.the.bible
17:14 10.08.2014.

Ne cini li Drustvo Drzavu,... je prvo logicno pitanje! Ako su drustvana Poduzeca leglo gubitaka, onda je sama Drzava leglo Lopova! A tko su Lopovi, glasi opet pitanje,...... Dapace Politicari, a tom Klikom upravljaju Cionisti. Jer njihov kapi talisticki Sistemm ne razara samo Drustvo, vec i Drzavu! A tvrditi, da su drustvena Poduzeca leglo gubitaka, znaci, biti protivu Familije, Drustva i Drzave!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.