Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠAJI

Državna potjera zbog srednjeg prsta Bakiru Izetbegoviću

Foto: Michael Kappeler/DPA/Pixsell
27.08.2017.
u 17:12

Izetbegović je naredio osiguranju da presretne djevojku koja ga je uvrijedila, a zbog nastale strke mnogi su se pitali je li posrijedi terorizam

Nije endemska pojava to što je 18-godišnji član Živog zida Marko Starčić prijavljen za prekršaj protiv javnog reda i mira jer je u Poreču vikao “HDZ, lopovi, lopine” dok je premijer Andrej Plenković ispred gradske vijećnice odgovarao na upite novinara. Dnevni avaz objavio je da je Amerikanka L.F.P. (26) morala platiti globu zbog “drskog ponašanja” jer je u Sarajevu iz automobila pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i čelnika SDA.

Prema informacijama koje je Dnevni avaz dobio od policije, upravo je Izetbegović inzistirao da se zaustavi automobil iz kojeg mu je djevojka pokazala srednji prst. Njegovi tjelohranitelji presreli su vozilo s djevojkom, blokirali put i pozvali policiju pa su ubrzo stigle dvije ophodnje. Vidjevši svu tu strku ispred zgrade Kantona Sarajevo, prolaznici su se pitali što se događa, da nije teroristički napad, zabilježio je Dnevni avaz.

Mladi član Živog zida prijavljen je zbog revnosti, kako je zaključio, pripadnika osiguranja u premijerovoj pratnji te su mu dva sata kasnije policajci na radnom mjestu uručili prekršajnu prijavu. Upitan od novinara je li to prerigorozno, premijer Plenković je odgovorio: “Zakon se mora provoditi.”

I u Srbiji jednako provode zakon. Sud u Čačku globio je Ratka Jerinića (68) jer je prometnom policajcu opsovao: “J... te Vučić”. Isti je sud u veljači globio i poljoprivrednika Miloša Pajovića (22). Kako piše Morava.info, prolazeći traktorom, zatekao je susjeda u kritičnom stanju pa je otrčao kući po automobil i odvezao ga u bolnicu na hitni prijam. Na njegovo traženje doktorica ga je odmah pregledala i rekla mu da ga treba odvesti na kirurški odjel. No Pajoviću se žurilo i smatrao je da je već dovoljno učinio, ali ona mu je uzvratila da ne može ona prenositi pacijenta. Tada joj je Pajović uzvratio: “Pa ti onda zovi Vučića, neka ga on vodi do bolnice, a ja odoh kući.”     

 

Komentara 48

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:35 27.08.2017.

Jadan li je i bjedan narod kojeg ovakvi vode.

Avatar varešak
varešak
18:02 27.08.2017.

Tako je to kada se primitivci dočepaju vlasti.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
17:53 27.08.2017.

Daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakva je "seljačina " . ( ovim ne mislim vrijeđati vrijedni narod na selu jer su oni u usporedbi sa seljačinama prava gospoda )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije