Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porazni podaci
Povratak na članak

Državljanstva BiH se od završetka rata odreklo 76 tisuća osoba

Statistika pokazuje kako je riječ o godišnjem prosjeku od oko tri i pol tisuće onih koji se odluče trajno vratiti putovnicu BiH a to čine uglavnom kako bi na zakonit način stekli državljanstvo neke druge zemlje

Komentari 14

DU
Deleted user
11:28 16.08.2017.

ništa čudno...umjetna tvorevina avnoj-a

VL
Avatar comparator
comparator
15:05 16.08.2017.

To zapravo nije država nego javni logor triju naroda od kojih niti jedan ne želi takvu državu ali su strane sile od te bivše republike napravili tu smijuriju i tom trenutku povijesti takav izbor je bio jedini moguć . Vjerujem da su znali kako će ovo biti samo jedno od žarišta sukoba triju civilizacija da bi pustili da se ratom riješi situacija što bi tada vjerujem bilo gotovo za par mjeseci . Ovako imamo narasle apetite za potpaljivanje novog sukoba koji bi mogao biti i žešći nego prijašnji . Hrvatska je u kraljevini tugoslaviji postigla sporazum o takozvanoj Banovini koji je jasno pokazivao granice hrvatskog življa i gotovo u potpunosti zadovoljio suverenitet naroda . Onda je na žalost došao drugi svjetski rat i partizani su sve okrenuli naopačke a i znatno desetkovali Hrvate na svim područjima bivše države. Današnje popuštanje pritiscima velikih sila može nas skupo stajati i već nas košta iseljavanjem ne samo iz BiH nego i iz Hrvatske.

VL
AA
aabbcc
19:14 16.08.2017.

Drzavljanstva Jugoslavije se odreklo 23 milijuna osoba i to bez pitanja i jos su morali zaboraviti nauceni jezik u skoli i nauciti nove bez da idu u skolu !.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:10 16.08.2017.

Čudno jer BiH je siromasna ali ipak postovana i simpatična zemlja.. Čudi me kako nije državljanstvo vratilo najmanje milijun opljackanih , posranljenih i besperspektivnih hrvatina pravih..

VL
AA
aabbcc
19:09 16.08.2017.

Drzavljanstva Jugoslavije se odreklo 23 milijuna osoba i to bez pitanja.

VL
Avatar indigo25
indigo25
15:19 16.08.2017.

Pa bolje im je u Hrvatskoj dobe posao odmah, stan.... još ako je rođo na vlasti nema granica.

VL
Avatar jumanji
jumanji
12:45 16.08.2017.

i ja bi da sam bosanac

VL
ST
Startrack
14:21 16.08.2017.

Balkanski narodi su nize rase kad se gleda ekonomska sposobnost. A tu slobodno ukljucit i Hrvate. Bosnjaci i Srbo su jos gori jer imaju Turske genetike. Odrekao bi se Bosanskog drzavljanstva da mi ista smeta a i sramota je recrec dasi iz Bosne. Jedna od najgorih drzava svjeta za zivit, moze se poredit po standardu sa africkim drzavama.

VL
MA
marengo1
13:05 16.08.2017.

Siromašna ali ipak mome srcu najdraža...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.