Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladno oružje

Državljaninu BiH na graničnom prijelazu oduzeta četiri boksera

carina
arhiva vl
08.01.2011.
u 11:33

Kod Amira Ć. (38) policija je u suradnji s carinom pronašla boksere i 20.000 eura koje nije prijavio. Priveden je prekršajnom sucu u Imotskom

Na graničnom prijelazu Vinjani Donji pri ulasku u Republiku Hrvatsku, djelatnici policije u suradnji s carinom u osobnom automobilu marke škoda octavia, kod Amira Ć. (38), iz Blagaja, državljanina Bosne i Hercegovine, pronašli su četiri boksera. Uz to, kod njega je pronađeno i 20.000 eura koje nije prijavio. Uz optužni prijedlog za kršenje Zakona o oružju priveden je prekršajnom sucu u Imotskom. Izrekao mu je novčanu kaznu. Bokseri su mu oduzeti, a novac mu je vraćen. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mihac™
Mihac™
12:01 08.01.2011.

Aha, sad je državljanin BiH, a kada je u Hrvatskoj onda je \'rvatina.....ccccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije