Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA VOŽNJA

Državljanin Srbije po Beču jurio Porscheom, policija se šokirala kad je vidjela tko je za volanom

Be?: Policija na ulicama uo?i prosvjeda protiv organizacije  WKR- Ball
EXPA/ Michael Gruber
03.02.2024.
u 10:30

Policija je maloljetnika uspjela zaustaviti tek na raskrižju Rappachgasse, kada su hitno pozvali vlasnika automobila, tj. dječakova djeda.

Bečka policija jučer je imala nevjerojatnu intervenciju kada su zbog prebrze vožnje zaustavili vozača Porsche Cayennea, da bi ubrzo shvatili kako se za volanom nalazi 14-godišnji dječak.

Kako prenose austrijski mediji, dječak je državljanin Srbije, a ključeve djedova automobila krišom je uzeo i odlučio se s dvojicom prijatelja provozati po Beču, piše Blic.

Be?: Policija na ulicama uo?i prosvjeda protiv organizacije  WKR- Ball
1/35

Otkriven je zato što je u bečkom Simmeringu vozio čak 70 km/h, i to na dijelu puta gdje je bilo dozvoljeno svega 30 km/h. Policija ga je uspjela zaustaviti tek na raskrižju Rappachgasse, kada su hitno pozvali vlasnika automobila, tj. dječakova djeda.

Na lice mjesta su došli i otac i djed, protiv kojih će vjerojatno biti podnesena prijava. Na dječakovu sreću, zaustavljen je na vrijeme, dok nije napravio veći problem.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Porsche posve izgorio na Malešnici

Komentara 2

Avatar El Indio
El Indio
22:01 03.02.2024.

Jedno je sigurno. Unuk, cale i deda velicaju gavrila principa koji ih oslobodio Beca

GL
globalsolutions
16:13 03.02.2024.

Htjeli mi to priznati ili ne, HDZ je nas malo po malo vratio u Yugoslaviju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije