Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen na djelu

Državljanin Srbije krijumčario 150 tableta, dukate i zlatni nakit

bajakovo (1)
Arhivska fotografija
22.02.2011.
u 09:24

Uz šest zlatnih dukata, pronađeno je devet prstena, četiri ogrlice, pet narukvica i zlatna kopča. Prijavljen je i za zloporabu droga i za izbjegavanje carinskog nadzora

BAJAKOVO - Na graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulasku u Hrvatsku, carinici i policajci kontrolirali su osobni automobil njemačkih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije i u osobnim stvarima pronašli skrivenih 150 tableta, dukate i zlatni nakit, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Uz šest zlatnih dukata, pronađeno je devet prstena, četiri ogrlice, pet narukvica i zlatna kopča. Budući da se pronađene tablete nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje nije imao liječničku dokumentaciju, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, ali i zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Komentara 1

MA
mamba64
23:22 22.02.2011.

Sav taj nakit je opljačkao za vrime rata dok je klao i palio po Hrvatskom. Sada ga prodaje onome od koga je opljačkano. Triba gada nabiti na kolac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije