Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakiraju kofere

Državljani BiH iz straha od novih mjera bježe iz Hrvatske

Gužva na granici, promet
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
11.07.2020.
u 14:47

Upravo radi toga, mnogi su državljani BiH odlučili prekinuti odmor u Hrvatskoj, a kolona vozila koja se stvorila na Graničnom prijelazu Doljani samo potvrđuje navedeno.

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ponovno odlučio zatvoriti granice i uvesti dvotjednu karantenu za državljane BiH, mnogi državljani BiH koji nemaju dvojno državljanstvo pakuju kofere kako bi već u subotu napustili Jadransku obalu, piše avaz.ba

Državljani BiH tako se pitaju da li će i njihove vlasti uvesti neke kontra-mjere, a Slovenci najavljuju da će i svojim građanima koji ljetuju u Hrvatskoj uvesti 14-dnevnu samoizolaciju. Bosanci i Hercegovci se boje kako ne bi i vlasti BiH uveli takve mjere jer bi onda svi oni koji ljetuju na hrvatskoj obali, u povrtaku u svoju zemlju morali u samoizolaciju. 

Upravo radi toga, mnogi su državljani BiH odlučili prekinuti odmor u Hrvatskoj, a kolona vozila koja se stvorila na Graničnom prijelazu Doljani samo potvrđuje navedeno. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
15:03 11.07.2020.

Ode nam pola sabora , od Lalovca do Mirele Ahmetovic , Hasanbegovica ,Hodzica , Beus tahirovica ...

AD
adminka
16:06 11.07.2020.

korona rat sa susjedima

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:08 11.07.2020.

bravo hdz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije