Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Raketa pogodila stambenu zgradu, ima mrtvih: 'Ljudi su vrištali ispod ruševina'

Sastanak na vrhu s dvadeset sedmoricom je važna etapa, nekoliko mjeseci pošto je Kijev dobio službeni status kandidata za EU

Komentari 60

DU
Deleted user
16:17 01.02.2023.

Da saberem,14 godina vjernosti forumu ,pomocni nickovi iz nuzde zbog blokada(jedan nick ima jos skoro 2 godine da 'ordrobija'),i 2 moja sveta savska i savska-x.ICTY,Slovenija sa Rupelima,Pahorima i Zbogarima,,PZ skandal,Gaza i West bank problemi,intifade,ISIL/ISIS,Libanonski kotao,Arapsko proljece,fundamentalizam u Europi,Sanaderi,Milanovici,Karamarki,turbulencije politickog stanjaa u RH,nasi ekonomski/privredni/politicki kriminali mega skandali,Corona,Bushove,Blairove i sad Putinove lazi i orgijanje nasilja u Ukrajini,ah,sve sam to progurao na ovom portalu zajedno sa sugovornicima,pa i ne slagao se njima,oni jos manje samnom,ali,smo se bar respektirali..Respekt je temelj svake diskusije,nazalost,taj primarni uvjet diskusije je new-age komentatorima stran. Ima ih ovdje nazalost koji diskusiju vide kao neku gladijatorsku borbu u areni. Diskusija je edukativni proces,a ne lemanje,vrijedjanje i omalovazavanje sugovornika. Ovdje primjecujem samo agresivnost,podlost,pa i gore od toga.Jedan general rece jednom odprilike ovako,stari vojnici ne umiru,oni samo odu,nestanu.Hvala na paznji,pozdrav EUJanezu,Mikrog.,Aristarhu;ostali su bili pmetniji od mene i davno napustili ovaj forum. Kraj price ovdje.lp. Savska

VL
SA
saudinus
22:51 01.02.2023.

Dobar klip sa ruskim širiteljima ljubavi. Valjda je Milanovič gledao, hvale da i istovremeno guraju Orbana da njegovoj državi uzmu dio Jadrana.

VL
DU
Deleted user
21:53 01.02.2023.

Rusija propada, rat je izgubljen': Srbija iskače kao posrednik u mirovnim pregovorima?

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
00:10 02.02.2023.

Niste vi još ništa vidjeli u Ukrajini.

VL
DU
Deleted user
14:52 01.02.2023.

S obzirom na konstantno kmečanje rusa mora da boli što cijeli svijet pomaže Ukrajini......Idemo dalje.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
21:14 01.02.2023.

Nagrada vojnicima: Kremlj nudi 72.000 dolara vojnicima koji unište ili zarobe zapadne tenkove. I nije neka lova ali nije ni za bacanje Naši tenkovi M84 su skuplje prodati 15 tenka je vredelo 6.000.000€ *91 ( toliko je Tuđman zaradio ) Tuđman zaradio ) Sada treba nekih 80 tenka prodati Rusima za istu lovu .

VL
ZG
Zganci
07:52 02.02.2023.

to je ideolotija čopora šakala... kako su to Rusi pročitali.. teško Rusa za....

VL
DU
Deleted user
14:55 01.02.2023.

Španjolci kao i cijela Europa pomaže Ukrajini kao i svi ali baš svi slavenski narodi....ajmo dalje.

VL
XA
xaron
21:39 01.02.2023.

…dobičemo tenkove Leopard, chelinger, Abrams…Britanci su za Chelinger stavili stroga ograničenja - ne smiju biti rasporedjeni na linijama gdje postoji mogučnost proboja i zarobljavanja tenka, jer hoče da sačuvaju “ tajnu “ oklopa. ovo jako ograničava njegovu upotrebu na frontu. Više US zapovjednika je istaklo složenost logistike za Abramse te misle da Ukrajina nikad neče moči obezbjediti adekvatnu logistiku Abramsima. Svakako su mislili na “ Recovery vehcicle “ koji prate Abramse ( 1 na 4 ). To su gusjeničari tankog oklopa ,sa kranom koji vade Abramse iz nevolja. Abrams je superioran i u borbi mu nema premca, ali bez RV ne može dugo opstati, i zato prostor djelovanja tenka mora biti zona zračne dominacije.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
20:45 01.02.2023.

Ukrajinska vojska prelazi na rusku stranu – Evo šta se dešava 2 минута pre SPEKTAR Dodaj Komentar AddThis Sharing Buttons Share to Facebook Share to TwitterShare to ŠtampaShare to EmailShare to Još... U Hersonskoj oblasti, ukrajinska vojska redovno prelazi naa rusku stranu, izjavio je za ruske medije, vršilac dužnosti guvernera regiona, Vladimir Saldo. „Ovo se dešava redovno, iako nije masovne prirode. Mi, po pravilu, ne žurimo da objavljujemo informacije o prelasku ukrajinske vojske na našu stranu. Na kraju krajeva, oni imaju rođake nad kojima režim u Kijevu može da izvrši represiju“, napominje Saldo. Prema njegovim rečima, sistem prinude u ukrajinskoj vojsci je rigidno uspostavljen, pošto ne postoji drugi način da se objasni, kako kijevski režim uspeva da „gurne na klanje” na hiljade mobilisanih muškaraca.

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
19:55 01.02.2023.

Ukrajina ima problema sa ogromnim gubicima, oko 450 000 boraca je van stroja. Sada su u Soledaru masovno izginuli mobilizirani Mađari iz zapadne Ukrajine, Budiimpešta uputila protest Kijevu. Danas je na prvoj crti poginuo i vođa Azova ,tzv. Lovac. Zelenskyensky je zapovjedio novu mobilizaciju,ali slabo ide. Odaziv je nikakav, a 15 miljuna Ukrajinaca je već pobjeglo iz zemlje. Tri godine zatvora dobijaju svi koji odbijaju u uniformu. 50 000 Poljaka je trenutno u Ukrajini,da nije njih Ukrajina bi već kihnula.

VL
JD
Jardin_d_enfants
14:58 01.02.2023.

Ivo Ban ne petljaj napisa sam ti ljepo Njemacka je vrlo podjeljena glede rata.. Njemacka placa jako skupo cjenu rata sve je podkupilo Cigarete 9 Eura kazes propaganda. ..Pisem ima par dana bilo je demostracija..Placamo cjenu rata .Ti meni pricas o njemackoj.Njemacka je imala decenijama jeftin Ruski plin rece Merkel i razvijali industriju.Sad je to vrjeme proslo.. Vec moli boga da ovaj rat zavrsi i da narodi u Ukraini ne ginu. Ameri su puno vremena cackali Ruse dolazec na njihove granice imamo sad ovo sto imamo...Nazalost Ukrainci sa ovakin politicarim samo gube zemlju..A ti o propagandi. Sta ce ici ili sta nece ici tebi Rusija ima Resurse ekonomiju rekose Amerikanci danas na CNN .Tu nista ne mozes. Nije to Irak Lib Sirija zajeb...t se..

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
14:04 01.02.2023.

Britanski ministar pobesneo: Nuklearnu podmornicu krpili super lepkom Na britanskoj nuklearnoj podmornici, koja je bila na remontu sedam godina, pronađeni su vijci pričvršćeni superlepkom.

VL
DU
Deleted user
15:31 01.02.2023.

Predstavnik američkog NATO saveza kaže - Kina nije protivnik, rekao je, ona postaje "sve autoritarnija sila" koja se asertivno ponaša - neprocjenjivo...

VL
RE
realisticki
08:12 01.02.2023.

Zelenski: 'Sastanak će potvrditi našu razinu suradnje' O kojoj se tu suradnji radi? Zelenski nudi Americi, NATO-u i EU živote i patnju građana Ukraine u zamjenu za oružje i novac, kojim se on i klika oko njega održavaju na vlasti i bogate.

VL
JD
Jardin_d_enfants
10:17 01.02.2023.

Bas sam slusao Americke ekonome sta kazu o ruskoj ekonomiji.Rekose nevjerovatno koliko ruska ekonomija dobro stoji.Ni deseti paket sankcija nista ne pomaze.Bili smo u totalnoj zabludi njihova ekonomija je od prilike kao Japanska.Rekose ove god ocekuju rast pola procenta..Nasi nista ne javljaju Francuska sva u demonstracijan pola miliona na Pariskim ulican narod nema za kave ne mogu placat grijanje..U njemackoj demostracije protiv rata .Nasi nista ne pisu ili kao da se nebi saznalo...Na Ukrainskim linijama je jako nepovoljno gube teritorije svaki dan..A sto se tice nas opet karnister u ruke i na BIH granice nasut malo goriva sramota.Europa je nastradala u ovom ratu samo gubimo tisuce firmi se zatvara .Ovo o rusiji scenariji zaboravite prica za malu djecu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.