Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budućnost dolazi
Povratak na članak

Kroz povijest su padala mnoga carstva, a ovih 10 država moglo bi nestati kroz 100 godina!

Od prijetnji kao što su podizanje morske razine do kulturalnih i etničkih podjela unutar samog društva, pitanje je koliko će danas poznatog svijeta postojati za 100 godina

Komentari 14

NE
Neonacionalist
14:40 19.02.2018.

Politička karta svijeta se neprestalno mjenjala kroz povjest pa je poprilično iluzorno očekivati da će ova sadašnja biti krajnja i konačna . Čudi me pritom da nije spomenuta nijedna država sa ovog našeg područja kojega još zovu Balkan ili JII Europa a na kojemu su se granice u zadnjih 100 godina najviše ili najčešće mjenjale pa sumnjam da će ovo sadašnje biti dugo stabilne i nepromjenjive , u prvom redu tu je nama susjedna BIH koja je praktički međunarodni protektorat i koja se održava pod međunarodnom prisilom a nema kohezivnih faktora koja bi njena tri naroda držala zajedno , pa onda je dosta klimava i Makedonija koja je predmet aspiracija svih njenih susjeda , tu je naravno i Kosovo i njegova neizvjesna budućnost .

VL
DH
dalibor.hren
20:45 19.02.2018.

A što je s nama?

VL
PI
Pikador
15:01 19.02.2018.

Bez glave i repa !! ++++++++++++++++++ Podizanje mora je jedini racionalan razlog ali za samo za siromašne pacifičke državice . Prognozirati da je etnička raznolikost razlog propasti bilo koje države je notorna glupost i prolazi samo tamo gdje Ameri navruu da prošire svoju „demokraciju“, „glasnost“ ili „proljeće“ a to su samo nazivi za novu kolonizaciju. Prvo same USA su toliko raznolike da im nema premca na planeti pa se već dva stoljeća samo šire i sve su monolitniji i nemaju se namjeru raspasti. Zadnji primjer Kosovo ide u veliku Albaniju iako imaju tri velika unutrašnja plemena i Albanci ne vole Kosovare i za njih isto kažu da su Balkanci. Bio pa čuo i vidio. Rasti će dok to amerima bude u skladu sa širenjem uticaja čitaj kolonizacije. Sapienti sat.

VL
WW
wwwcro
18:56 19.02.2018.

Srbija koja je nastala terorizmom prije 120 godina će uskoro nestati. Pobiti će se međusobno...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:22 19.02.2018.

Neka. Bit će mi drago!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.