Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cipelarenje' u Kozari putu
Povratak na članak

Država tvrdila da policajac nema pravo na strah u obavljanju dužnosti

Policajac koji je pucao iz pištolja svjedočio je da su na ulici uočili i htjeli privesti osumnjičenika, koji je negodovao, te su ih još dvojica muškaraca udarala, a onda je iz kuće istrčalo još njih desetak

Komentari 9

BE
Berri
16:20 30.11.2022.

Taj jadni policajac, koji je sam, napušten, slabo opremljen i nedovoljno obučen (godišnje ispuca 8 metaka na ocjenskom gađanju)nema pravo na odštetu, no članovi uprave INA-e koji nisu spriječili pljačku imaju pravo na milijunske otpremnine. Sve se lomi na onomm malom i jadnom čovjeku.

VL
DU
Deleted user
16:36 30.11.2022.

Ova država ne funkcionira, sutkinja brani kriminalce umjesto vlastitih napadnutih policajaca dok se vlast dodvorava Bruxellesu a vlastita im se država raspada. Treba priznati da je Jugoslavija znala uvesti reda i voditi državu, ovi definitivno nemaju pojma. Da mi je proniknuti u mentalni profil HDZ glasača, taj je gori od glasača za komuniste u Jugi jer oni su bili samo oportunisti

VL
AR
Arrows
16:28 30.11.2022.

Za to je kriva država i zakon koji ne štiti policiju Da policajac smije pucati u noge takvoj gamadi i da zato ne odgovara, ne bi nitko digao ruke na policiju.

VL
LI
liliZG
11:07 01.12.2022.

i onda se stručnjaci čude zašto smo nacija u depresiji...... država štiti kriminalce svih "profesija", od onih sofisticiranih koji kradu iz državnih firmi i sredstva EU, do ekipe iz kozari puteva i međimurja čije ime nesmijemo niti spomenuti jer ćee nas prozvati rasistima. strašnooooo... nema nama kruha dok država štiti tu ekipu...... to je bio čisti napad na službenu osobu... prema tome,.. o čemu mi više pričamo.....?????

VL
NN
novo nenormalni
23:26 30.11.2022.

svaka čast državi

VL
BE
Berri
16:23 30.11.2022.

Strah je intenzivan i neugodan negativni osjećaj koji čovjek doživljava kad vidi ili očekuje opasnost, bila ona realna ili nerealna. Strah nastaje usred opažanja ili očekivanja stvarne ili zamišljene opasnosti, ili ozbiljne prijetnje. To je urođena, genetski programirana reakcija. Ja bih tog koji tvrdi da policajac nema prava na strah ubacio među Torcidu ili BBB, samo na 2 minute.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.