Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN PEJIĆ:
Povratak na članak

Država treba biti partner i raditi u korist javnog interesa

Provođenje zelenih politika može itekako biti zamašnjak cijelog gospodarstva, kaže Goran Pejić iz Centra za vozila Hrvatske.

Komentari 2

MI
Mihelli
10:57 14.02.2022.

u drzavi gdje je preko 90% osoba uslo u politku samo i izkljucivo zbog vlastitog interesa, gdje do dana danasnjeg je korupcija sasvim normalna?, gdje visoki politicari ignoriraju kriminal u vlastitim redovima, gdej se stanovi ne dodjeljuju onima koji su ugrozeni nego politicarima koji na stan i ne bi smjeli imati pravo, gdje mladi odlazi jer ne vide buducnost u zemlji u kojoj sanaderi, vidosevici, BANDICI i drugi, lista je dugacka,se obogacuju, otimaju, rade u mafija-strukturama, gdje ne vidim niti jednog iz politike kao sposobnog, kao autoritet, kao covjeka od formata, nema buducnosti....nazalost

VL
GE
Gensoman1000
08:22 23.09.2020.

Energija je industrija koja pokrece sve ostale industrije i ako cijena energije poskupi onda apsolutno sve poskupi. Po cemu ce nas skupa i nepouzdana energija izvuci iz ekonomske krize?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.