Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržište novca
Povratak na članak

Država posudila bankama 715 milijuna kuna

Državna riznica za potrebe svoje likvidnosti, odnosno izvršavanja svih mjesečnih rashoda, od ožujka ove godine nije imala potrebe za zaduživanjem, odnosno tekući mjesečni prihodi i priljevi bili su dostatni za izvršavanje svih rashoda i izdataka,

Komentari 6

DJ
djurex
15:34 09.09.2015.

koja propaganda i suplja prica ha ha ..

VL
DU
Deleted user
18:09 09.09.2015.

Ove su novce oteli gospodarstvu da bi sad, prije izbora mogli izvest ovu paradu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:29 09.09.2015.

to valjda je namijenjeno sdpovim, tj. kukuriku glasačima, koji popuše i malo žešće nebuloze od ove. samo da podsjetim pisca ovog pamfleta, koji se nije ni usudio komentirati ovu 'vijest', da je npr. država 25. kolovoza ove godine uzela skoroo 2 mlrd kuna. trezorski zapisi, kamata.. to nije zaduženje? ha? ej moji kukavci, gotovo je s vama. samo što to vi još ne znate.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
07:49 10.09.2015.

Ovako zanimljiva vijest, a zakopana duboko na portalu...kad je nešto negativno ide na naslovnicu, kad je pozitivna, daleko unutar...a baš bi me zanimale reakcije desne ekipe na još jedan dobar pokazatelj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.