Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4. PAKET MJERA
Povratak na članak

Država opet intervenira, a ceh najviše pada na teret HEP-a: 'Svatko mora odigrati svoju ulogu'

Po fiksnoj cijeni od 3,79 eura za kilogram prodavat će se carsko meso, suncokretovo ulje pojeftinjuje na 1,72 eura za litru

Komentari 4

TR
trpimir2022
22:04 14.03.2023.

Vlada ima super plan. Pomaže građanima, a HEP ima platit ceh. Nakon toga puno će lakše proći njegova privatizacija i posljednje zbogom hrvatskoj energetskoj neovisnosti.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
12:04 15.03.2023.

Mnijem, HEP polako klizi u bananu, a onda će se s vremenom pojaviti ''investitor'' koji će ga postupno privatizirati. Tako ostasmo bez INA-e, tako ostasmo bez financijskog sektora, tako ostasmo bez telekomunikacijskog sektora. Danas su to ne zlatne nego dijamantne koke koje tuđincima donose milijarde € profita koji izlazi iz Hrvatske. ''Imamo Hrvatsku!'' danas govore tuđinci. Prava strana medalje tzv. ''atlantsko-europskih integracija''. O lijepa, o draga, o slatka slobodo, dar u kom sva blaga višnji nam Bog je dô, uzroče istini od naše sve slave, uresu jedini od ove Dubrave, sva srebra, sva zlata, svi ljudski životi ne mogu bit plata tvôj čistoj ljepoti! .... kako to gordo danas zvuči.

VL
NO
Nostromo
20:35 14.03.2023.

Narod RH, poručuje Australcima, pokloniti ćemo vam sve naše političare, u zamjenu samo za vašeg jednog gradonačelnika Kambere, i njegovog zamjenika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.