Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subvencije
Povratak na članak

Država najviše plaća kredite mladima u Zagrebu i razvijenim gradovima

U metropoli se u obiteljima koje su koristile subvenciju u protekle tri godine rodilo 359 djece, dok se u svim ostalim županijama u Hrvatskoj rodilo ukupno 685 djece

Komentari 3

TR
trudimSe
10:00 01.02.2020.

i ana mariji banditič

VL
KA
kasuv
11:38 01.02.2020.

gradovi su prepuni besorisnih ljudi,ukinite potpore i dajte ih za otoke,liku,slavoniju i sela.lp

VL
DU
Deleted user
10:03 01.02.2020.

To su fantastično riješili - tko ima nešto novca i htio bi oročiti u banci (kamata je ispod stope inflacije), oderi ga još s porezom i prirezom. Tko ima nešto otpadnog metala i htio bi to prodati na reciklažu - i tu ga čeka porez države. Tko je nešto zaradio na dionicama, opa, idemo i tu porez. Naravno, ako je izgubio - e onda ništa, država nema ništa s time. I tko ima neki obrt, recimo majstor i šegrt, stenje pod poreznim i parafiskalnim opterećenjem jer mora mjesečno imati utržak 40-50 tisuća kn, e da bi uopće mogao imati glavu iznad vode i sve poplaćati. Tko bi htio novi auto, ide i tu vrtoglava trošarina i porez. I onda kad su rastjerali mlade - e sad bi pojedinim obiteljima izravno ubrizgavali novac iz državnog proračuna za njihove stamb. potrebe. POS stanovi se masovno iznajmljuju, ili služe ljubavnicama moćnika. Tako da je jednima država zla maćeha, a drugim dobra majka, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.