Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUP-ov okrugli stol
Povratak na članak

Država mora privatizirati sve osim nacionalnih bogatstava

Ne bih kupio ništa iz državnog portfelja jer je sve loše, kaže Branko Roglić

Komentari 4

TV
Tvrdy
15:30 07.10.2015.

Puno priče a kad treba prodati nešto, onda se dižu razni Stožeri i brane "prava" a ustvari vlastite guzice i pravo potkradanja državnih firmi. Da banke, ht i ina nisu prodani, bila bi to kao i brodogradilišta - rupe bezz dna s partijskim kadrovima. Mogli su možda i bolje proći ali i nesavršena privatizacija je bolja od onog što je bilo prije.

VL
Avatar Marko232
Marko232
15:29 06.10.2015.

Ne daj bože ovakve pogreške napravit. Jasno, za poduzetnike je to najbolja opcija. HUP-u je to definitivno u interesu. Kada se monopoli i javna poduzeća privatiziraju, e onda započinje rast cijena. Zdravstvo naročito. A kvaliteta usluga istovremeno pada.

VL
FE
fefellerunt
17:45 06.10.2015.

opet naši vrli stručnjaci o privatizacij i, želi smeće još koji euro sa strane, a to što će tisuće ljudi ostati bez posla koga briga, pa nisu oni završili fakultete ekonomije, rpava i lsičnog d abi stvarali vrijednost nego da žive od tuđeg rada i znanja bez ikakvog sram ai morala . Koliko je dobra privatizacija dovoljno je vidjeti banke, t-com, inu, dioki, dinu, tlm , dukat, plivu .... i tako u nedogled , zahvaljujući tim umovima nemamo ni petinu proizvodnje iz 1989 , a naravno tu su svoju ulogu odigrlai i podobni VSS kadrovi tzv menadžeri u državnim tvrtkama . Samo jedan u nizu pokazatleja koliko j ebilo mnudro poštivati zakon i ići s eo bučavati a poslije gubiti zdravlje za gomilu smrdljvog smeća

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.