Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKORO DVIJE GODINE OD POTRESA

Država je obnovila četiri kuće. Ljudi umiru u kontejnerima, a kuće grade navijači, obrtnici, Republika Srpska...

storyeditor/2022-10-08/PXL_090921_34520575.jpg
Nikola Cutuk/PIXSELL
10.10.2022.
u 16:50

Iako su sličan model kupnje nekih od mnogih praznih kuća na Banovini predlagale državi i neke jedinice lokalne samouprave, iz države sluha za ovaj brži model zbrinjavanja stradalnika nije bilo. Od drugih donatora nedavno je i Milorad Dodik otvorio prvu novoizgrađenu kuću iz projekta "Banija je naša kuća", a u međuvremenu je dovršena i druga od deset trajnih kuća koje će sufinancirati Vlada Republike Srpske, BiH. Grad Beograd i "Fondacija za decu i omladinu" gradi prvih pet kuća u Majskim Poljanama. Pojedinačne zamjenske kuće već su odavna dovršili i obrtnici s područja Makarske u Jabukovcu, navijači sa šireg zagrebačkog područja u Strašniku... Za mnoge se udruge, donatore i volontere ne zna jer su to odradili u tišini.

Ključne riječi

Komentara 11

ŠT
štrik
17:16 10.10.2022.

Gospon Prerad bi prije pisanja ovakvih napisa morao pročitati što su drugi Večernjakovci o tome pisali prije njega i napisi bi sigurno bili drukčiji. Doduše, postoji i mogućnost kako se radi o tzv. "sindromu pamćenja zlatne ribice"...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:02 10.10.2022.

Tako je to kada Plenkovića više muči Krim, nego obnova.

ĆA
ĆanotaKrljo
17:19 10.10.2022.

Nemojte na vladu , pelenkovića sad muče brige kako podjeliti ućarenu milijardu - svi poslovi oko tog slatkog problema se odvijaju u Slovenskoj 9 , uz brojač novaca koji je tamo smješten i korišten još od početka korone !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?