Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolnice gube milijune
Povratak na članak

Država ima slabe šanse, zašto se ne nagodi s 4000 liječnika i sestara?

Na Vrhovnom sudu znaju za problem brojnih tužbi pa kažu da se prva revizijska odluka može očekivati do ljeta

Komentari 9

MT
makan tahi
09:48 03.03.2019.

zašto bi se doktori nagodili, pa ne radi se o duševnim bolima pa se subjektivno procjenjuje , država duguje egzaktnu količinu love za egzatktnu količinu prekovremenih sati plus kamate, tu se nema šta pogađati, neka počnu plačati prekovremane ili neka ne dopuste prekovremene, ista spika je i u vojsci

VL
RP
rpzagreb
12:59 03.03.2019.

Ovakva država sa ovakvim ministrima nema nikakve šanse ni u kojem segmentu civilizacijskog načina življenja. Onda se svi kao čude jer ljudi odlaze iz ove plemenske zajednice u kojoj bekorisni zastupnici imaju 17000 kuna plaće a doktorima se ne želii platiti njihov rad.

VL
BA
bacenheider
21:09 02.03.2019.

Bas me zanima komentar od Bernardica jer i to je ostavstina od SDP-ove vladavine.U brodogradnji par miljardi,kod arbitraze par miljardi,ovdje ce biti par stotina miljuna i onda ce on reci da SDP spasava Hrvatsku,a sve cega su se dohvatili su unistili.

VL
ST
stric8
00:16 03.03.2019.

...zašto su plaće 2013-e umanjivane ... možda da vi novinari postavite to pitanje vargi tadašnjem ministru , milanoviću tadašnjem premijeru i josipoviću tadašnjem predsjedniku ... mogli bi usput pitanje postavit i spomenki abveršek tadašnjoj šefici sindikata ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.