Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mladi za mlade'
Povratak na članak

Država hitno pronašla dio novca za asistente u nastavi

Jedini uvjet je da imaju između 15 i 29 godina i da se prijave na Zavod za zapošljavanje i budu prijavljeni barem jedan dan, kaže Mrsi

Komentari 1

CH
chemica
23:13 07.11.2014.

Prije su takva djeca bila po centrima za osobe s posebnim potrebama. Manje je koštalo i nije se prao novac poreznih obveznika preko raznoraznih udruga i udrugica koje danas osiguravaju te famozne "pomoćnike u nastavi". Ma koji je samo "genij" to smislio...Umjesto da država sam osigura uvjete, "velikodušno" je u cijelu priču uključila udruge. Zar je tako teško raspisati natječaj za posao pa nek se ljudi jave? Zbilja, čemu preko udruge, osim da se pere lova preko takvih sumnjivih "posrednika"? Netko nas želi uvjeriti da udruge rade besplatno? Tak bedasti baš i nismo. Sve je bolje od ovog svinjca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.