Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LEKENIKA

Drvo palo na auto u vožnji, grana pogodila autobus

autobus lekenik nevrijeme
Čitatelj
11.11.2013.
u 18:55

Grana se zabila u donji dio vjetrobranskog stakla autobusa i završila u komandnoj ploči, no nije se probila do vozača

Jako nevrijeme danas je oko 6 sati u Pešćenici kraj Lekenika uzrokovalo nesreću u kojoj samo pukom srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestila je Turistička zajednica Općine Lekenik.

Naime, stablo bora iz dvorišta privatne kuće na samom državnoj prometnici D30 puklo je uslijed jakog vjetra i palo na cestu, na prednji kraj osobnog automobila u vožnji. Dio grane pogodio je i nadolazeći autobus Čazmatransa u kojemu se nalazilo dvadesetak putnika.

Grana se zabila u donji dio vjetrobranskog stakla i završila u komandnoj ploči, no nije se probila do vozača koji je savjesnom reakcijom zadržao autobus na cesti i uspio ga zaustaviti na stajalištu.

– Spasila me luda sreća i hladnjak uz komandnu ploču koji su zadržali granu – rekao je vozač autobusa Čazmatransa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije