Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Skoko:
Povratak na članak

Društvene mreže najlakši su način prezentiranja proizvoda

Osim turističke promocije, nismo poradili gotovo ništa na vlastitom identitetu, kaže PR-ovac. Sve pohvale prirodnim ljepotama, no zasluge za njih idu Hrvatima iz stoljeća sedmog. Naša zemlja ima potencijala biti nešto više od zemlje s tisuću otoka

Komentari 1

KG
Kolouh_Goran
13:18 20.04.2019.

Hrvatska kao clanica Europske Unije mora biti ravnopravan konkurent na svima drustvenim i ekonomskim podrucijma. Kao drzava smo relativno nepoznati ostatku svijeta,zasto kad imamo tako puno za ponuditi? Drustvene mreze,medjunarodni forumi,posjeta medjunarodnih sajmova,to je sto moramo ciniti..Kao kolektiv,kao zemlja moramo se reklamirati.. Global way of thinking is the way to succes!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.