Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
greška

Društvena mreža Twitter Istru, Split i Zagreb pripojio Italiji

twitter
Twitter.com
25.06.2011.
u 12:44

Možda bi logike i imalo da se radi samo o priobalinim gradovima, no nekako je i glavni grad završo u Italiji. Čini se kako Twitter lokacije veže samo uz veća tržišta

Iako se diljem Naše lijepe danas slavi 20 godina neovinosti čini se kako ni to nije dovoljno da Hrvatsku uvrsti kao samostalnu državu, barem ne kada su u pitanju društvene mreže. Naime, popularni Twitter Hrvatsku je, kako donosi portal Netokracija.com, pripojio Italiji.

Kada su primjetili ovu zanimljivost "netokrati" su mislili kako se radi samo o tvitovima s lokacija u Istri, ali vrlo brzo su otkrili, zahvaljujući marljivim tviterašima diljem hrvatske, kako i Selce, Baška pa i Split nalaze u Italiji. Ali ni to nije sve... Možda bi logike i imalo da se radi samo o priobalinim gradovima, no nekako je i Zagreb završo u Italiji.

"Netokrati" objašjenje vide u činjenici kako Twitter za sada lokacije veže samo uz veća tržišta pa tako i odeđuje lokacije tvitova. Samo za usporedbu, tvitovi srbijanskih tviteraša locirani su u Rusiji.

Uvidjevši problem "netokrati" su kontaktirali Twitter od kojeg još uvijek očekuju komentar, i naravni, ispravak ove pogreške.

Komentara 15

FL
flick
13:44 25.06.2011.

25.06.2011. u 13:23h Idler 3 je napisao/la: Gledajte to i s ljepše strane....barem jednom nismo na Balkanu....na ovaj ili onaj način >;-)) ---------------------------------- Htio sam napisati potpuno isti komentar :-)

CH
chemica
14:52 25.06.2011.

Tko su sad pak ti \"netokrati\", a i ti \"tvitovi\" su mi blago nejasan pojam. Kao laiku mi se čini da se radi samo o još jednoj bedastoći jer je novinarima opet uzmanjkalo tema. Nego, što radi Nives Celzijus?

Avatar Idler 3
Idler 3
13:23 25.06.2011.

Gledajte to i s ljepše strane....barem jednom nismo na Balkanu....na ovaj ili onaj način >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije