Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. put zapaljen auto Tomislava Ivkovića

'Da sam član neke mafije shvatio bih zašto mi se ovo događa'

tomislav ivković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
23.03.2016.
u 22:51

- Da bar znam zbog čega sve ovo bilo bi mi lakše – kratko nam je nakon novog nemilog događaja rekao Ivković.

U manje od tri tjedna nogometnom treneru Tomislavu Ivkoviću planuo je drugi automobil. Prvo je zapaljen VW Pasatt kojeg je vozila njegova bivša supruga Tihana.

Večerašnji požar uništio je Ford Focus u vlasništvu jedne tvrtke kojeg koristi Ivković. Vatra je buknula na Oboju ispred zgrade supruge Tihane u 19.40 sati. Požar je zahvatio još dva vozila unatoč brzoj reakciji vatrogasaca.

- Taj auto ne vozim četiri godine, ne živim na toj adresi i samo je sreća i brza akcija vatrogasaca spriječila veću tragediju jer vatra se proširila na terasu pa na cijelu zgradu u kojoj je pet stanova i mogao je netko poginuti – rekao nam je Ivković tada, a sada je ponovno zapaljen njegov automobil.

- Ne znam što da vam kažem jer nemam pojma o čemu se radi. Da sam član nekakve mafije još bih shvatio, ali sad bi doista ništa nije jasno. U šoku sam, zabrinut za djecu. Da bar znam zbog čega sve ovo bilo bi mi lakše – kratko nam je nakon novog nemilog događaja rekao Ivković.

>> Tomislav Ivković: Da sam ja bio meta valjda bi počinitelj znao da taj auto vozi moja bivša supruga, a ne ja

Komentara 17

PA
Pape5
02:44 24.03.2016.

A, zašto li, milijun Zagrepčana nema takve probleme?

KU
kupatilo
00:02 24.03.2016.

kupi si stojadina

Avatar Bekrija
Bekrija
08:58 24.03.2016.

Tomo Delijo, ti ne da si dio mafijaške organizacije nego si dio Mamićevog kartela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije