Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIFIČNA STRANICA
Povratak na članak

Drugačija vrsta turizma: Promoviraju se mračna mjesta, evo što se nudi u Hrvatskoj

Crna Gora turistima nudi galeriju u kojoj su izloženi pokloni koje je Tito dobivao od drugih državnika, a među njima su i darovi Sadama Huseina i Moamera Gadafija, dvojice diktatora koje su Amerikanci svrgnuli s vlasti

Komentari 8

MI
microlion
19:11 21.06.2019.

Moamera Gadafija Amerikanci NISU svrgli s vlasti. Pa čak ni posredno, jer su operacije pomoći opoziciji u Libiji uglavnom vodile Francuska i VB.

VL
CR
cromak
01:33 22.06.2019.

Poslije gore navedeni sugestija najradije bih posjetio groblje glupana VL uz to i Ozujsku Pivovaru gdje bih najvise uzivao.

VL
DU
Deleted user
01:14 22.06.2019.

"Prije no što se odluči za posjet Jasenovcu putnik namjernik može pročitati i o povijesti tog zloglasnog mjesta, uz napomenu da logor kao takav više ne postoji jer je srušen odmah nakon rata." hahaha, jeje, odmah nakon rata...

VL
CR
cromak
02:21 23.06.2019.

Kod nas najvise slave ili tuguju za onim sto nije nikada bilo, na primjer Srbi slave Srpstvo i drzavu koja nikada nije postajala a tek je nastala sa razvodom i raspadom YU kada se Crna gora osamostalila onda je tu ostala samo Srbija takozvani Pasaluk koju su susjedi jedva priznali uz ?????? da ne kaki okolo i ako nastavi ostati ce jos manja odlaskom pokraina kao slucaj danas sa Kosovom.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:52 22.06.2019.

Najveći broj ubijenih na Balkanu je bio u kompleksu beogradskih logora. Kompleks ustaškog logora Jasenovac (uključivo i Staru Gradišku i Sisak) je doveo do smrti nešto manjeg broja ljudi od beogradskog kompleksa logora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.