Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO BRUMEC

Druga godišnjica rata: Zapad je precijenio pa zatim prebrzo podcijenio Putina

Reuters/PIXSELL
23.02.2024.
u 19:40

Na kraju će se Putinova vlast održati onoliko dugo koliko će biti snažna njegova povezanost s običnim, srednjim, medijalnim Rusom. U tom pogledu Putin može biti i zadovoljan i zabrinut

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar loka
loka
21:49 23.02.2024.

ss mali putler👎🤨

HO
homofobic
20:33 23.02.2024.

Kazu tu neki “strucnjaci” ruSSija nepobjediva jer ima prirodna bogatstva (resurse). I kravlji drek je resurs ako ga znas upotrijebiti rasirenog na njivi ali ako neznas kako koristiti “resurse” onda su samo hrpa gnoja iza staje! Danasnje ruSSi neznaju visee skolovati strucnjake jer bi inace imali nove moderne avione a oni jos uvijek lete jedino na starim sovjetskim modelima. Promjene mu ime ili ga drugacije obojaju ali to je jos uvijek TU-160 iz 1980! Sto se tice “malih miseva” koji bi pobjedili ruSSiju, pa ne ratuju li ruSSi vec dvije godine Ukrainom i izgubili pola miliona vojnika?

SE
Serengeti
21:57 23.02.2024.

Od članka Rusija ima goriva, streljiva i tehnike za 10 dana do članka Rusija je podcijenjena. Što su još lagali zapadni mediji? Zašto se ne objavi ukrajinska presuda za Majdana pa da svi vide tko je zapravo pucao na Majdanu po prosvjednicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije