Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu je zapravo riječ?

Dronom snimao krajolik pa tek kasnije otkrio 'čudovišnu životinju' na pijesku

krokodil
Foto: Screenshot
1/3
05.11.2019.
u 10:34

Na plaži, uz more, primijetio je nešto nalik na krokodila, a kada je uvećao snimku, bio je još uvjereniji u svoje otkriće

David Brockwell iz australskog Townsvillea uvjeren je da je snimio najvećeg krokodila ikada.

On je, naime, snimao s dronom za tvrtku Visual Drone Services kada je na snimkama otkrio nešto neobično.

Na plaži uz more primijetio je nešto nalik na krokodila, a kada je uvećao snimku, bio je još uvjereniji u svoje otkriće.

Izmjerio je golemu životinju, a njegov dron pokazao je da je riječ o nečemu dugačkom sedam metara i širokom čak 1,2 metra, piše Daily Mail.

Snimatelj je odmah razgovarao s lokalnim farmerom Allanom Parkerom koji mu je rekao kako na tom području ima zaista velikih krokodila.

– Najveći živući krokodil bio je 6,17 metara, a snimljen je na Filipinima. Starost krokodila teško je odrediti jer su živjeli u divljini – kazala je pak viša rendžerica Kate De Koning.

Međutim, mnogi vjeruju kako zapravo nije riječ o krokodilu već o grmlju i lišću, u što je zapravo mnogo lakše povjerovati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar willi66
willi66
08:38 07.11.2019.

kroki je ,pa nije ...ipak se radi o grmlju...hm......placa redovna?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije