Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Drogu skrivao u kući pa je se pokušao riješiti kada je ugledao policajce

droga
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
17.12.2020.
u 16:18

Bacio je smotuljak u kojem je bilo 15.30 grama amfetamina. No policajci su to vidjeli te su ga uhitili

Muškarac (56) sumnjiči se za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je kroz duže vrijeme nabavljao veće količine marihuane i amfetamina. Drogu je skrivao na adresi stanovanja te ju je dalje preprodavao.  No kada je sredinom prosinca izašao iz kuće, ugledao je policajce.

U panici se pokušao riješiti droge koju je imao kod sebe. Bacio je smotuljak u kojem je bilo 15.30 grama amfetamina. No policajci su to vidjeli te su ga uhitili. Pretragom njegove kuće nađeno je 406 grama marihuane. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije