Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubai

Drogirali su me i strpali u zatvor s prostitutkama

charlotte
10.05.2010.
u 18:00

Zbog bezazlenog očijukanja u hotelskom restoranu Britanka Charlotte Adams provela je 23 dana u ozloglašenom prenatrpanom zatvoru Al-Awir u Dubaiju.

Koliko god Dubai slovio za oazu liberalizma i zapadnog stila života, u njemu još uvijek vrijedi poneki rigorozni islamski zakon, što je na svojoj koži najbolje osjetila dvadesetšestogodišnja Charlotte Adams. Zbog nedužnog flerta sa znancem u restoranu prestižnog hotela Jumeriah Sheraton, ta je agentica za nekretnine provela 23 dana u ženskom zatvoru Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je bila smještena s prostitutkama i ubojicama.

 – Izašla sam s prijateljicama do hotela gdje smo susreli Aymana Najafija, Indijca kojega sam poznavala još iz Londona – kaže Charlotte za Mail on Sunday. Kako tvrdi, sjedili su jedno do drugoga, šalili se, možda je malo dodirivala svoju kosu, pa čak i zagrlila svoga prijatelja, no žena za susjednim stolom, u burki, pozvala je telefonom policiju. Nakon izlaska iz restorana Charlotte su uhitila dvojica policajaca u civilu te je odvela u policijsku postaju.

 – Tortura je počela odmah, na silu su mi izvadili krv i strpali me u ćeliju s još stotinjak uhićenih žena. Nitko od njih nije govorio engleski – kazala je mlada Britanka. Sljedeće jutro uz jamčevinu je puštena do izricanja kazne, a sudac joj je tijekom ubrzanog procesa za nekoliko dana odredio mjesec dana zatvora. Tek tada su počele noćne more, a pritvorenički smještaj u odnosu na zloglasni zatvor Al-Awir bio je pravo ladanje. Nakon dolaska na odsluženje kazne, oduzeli su joj iPod, sve osobne stvari i strpali je u ćeliju od tridesetak četvornih metara koju je dijelila s još pet osuđenica. Jedna od njih bila je Ruskinja koja je prošle godine raskomadala svog dečka, a ostale četiri izdržavale su kaznu zbog prostitucije. Ipak, najviše od svega smetala joj je prljavština.

 – Dobila sam navodno čistu plahtu, ali madrac je bio užasno prljav i krvav. Jedna od prostitutki u mojoj sobi skrivala je da je trudna, a vodenjak joj je pukao u vrijeme dok sam bila u ćeliji. Nitko nas nije tukao, ali su nam stavljali drogu u hranu kako bismo ostale mirne. U Dubai se više ne vraćam – kazala je Charlotte Adams.

Ključne riječi

Komentara 41

SL
Sergina-Lea
21:23 10.05.2010.

Zgodno je, ukoliko u potovnici imate pečet Izraela nećete ući u UAE-Dubai. Vrlo napredno i zanimljivo zar ne? Kao da Hrvatska ne pusti turista iz Etiopije jer ima pečat Srbije u svojoj putovnici. Užasno.

OB
-obrisani-
22:41 10.05.2010.

Vrag ti i mrtvim jezikima, ja bi sam onu staru kinesku :“ Kinezima jaja nisu potrebna, oni su dovoljno žuti i bez njih“ - izjavio na 4989 Km Dugog marša glavni kuhar

IV
ivicas
19:02 10.05.2010.

evo drage Zene glasacice razmislite dobro za koga cete te glasati na sljedecim izborima kod nas , koja stranka je popustljiva prema mudjahedinima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije