Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna "ana"

Drogirala pa pokrala Đakovčanina, prijeti joj do pet godina zatvora

kava
Reuters/Pixsell
19.06.2010.
u 11:43

Prevarantica "Ana" stavila mu je drogu u kavu pa mu ukrala 700 kuna i mobitel.

ĐAKOVO - Podignut je optužni prijedlog protiv 53-godišnjakinje iz Dalja koja je 4. rujna prošle godine drogirala, a potom pokrala 60-godišnjeg Slavka P. iz Đakova. On je, naime, tijekom rujna lani oglasio u jednom oglasniku kako traži ženu za zajednički suživot. Javila mu se “Ana” s kojom se dogovorio naći 4. rujna u 9 sati na autobusnom kolodvoru u Đakovu. Našli su se, a potom krenuli prema njegovom domu.

Žena mu je ondje napravila kavu kojom ga je drogirala pa mu ukrala 700 kuna i mobitel. Slavko je slučaj prijavio policiji tri dana kasnije.

Odmah su mu izuzeti uzorci krvi i urina koji su pokazali da je u organizmu imao Diazepam, jednu od opojnih droga.

Nakon kriminalističke istrage utvrđeno je kako je “Ana” 53-godišnja žena iz Dalja kojoj sada prijeti kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Komentara 7

SA
sargu123
13:20 19.06.2010.

Pet godina je MALO ! Trebalo bi puno više biti .

OB
-obrisani-
13:34 19.06.2010.

Sada će dame iz udruge Babe reći da joj je ispalo par tableta koje ona koristi jer je bila zlostavljana i da su se od poda odbile i pravac u kavu.

MM
Mladen Miletić
13:15 19.06.2010.

To je teški zločin i treba da ide u zatvor 5 godina javlja jedan Hrvat general Heroj iz BOSNE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije