Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO STRUČNJAKE

Drogiraju li se naši političari? 'Bilo je tu kombinacije kokaina i alkohola, treba ih testirati!'

06.05.2022.
u 10:53

Bandić na priče nije ni trepnuo, a Milanović je dobro reagirao na priče o drogi, kažu stručnjaci s kojima smo razgovarali. Slavko Sakoman iskoristio je ovu priliku da i Zekanoviću i Milanoviću uputi savjet i poručio im, kada se već bave pitanjem konzumacije droga, da s pozicija koje obnašaju i zbog brige za ljudske resurse naše zemlje pokrenu žestoku kampanju protiv dostupnosti i zlouporabe droga. „Zašto ne testiramo političare, imamo pravo znati tko se drogira“, rekao je Sakoman. Pitali smo i niz drugih stručnjaka što misle o mahanju vrećicom bijelog praha u Saboru i što bi predsjednik Milanović trebao napraviti.

Komentara 21

KO
Kološanin
12:16 06.05.2022.

Zašto dr. Sakoman, koji ima bogato iskustvo s narkomanijom, ne kaže javno na kome prepoznaje znakove upotrebe droga i pozvao ga na liječenje. Spasio bi i ovisnika i cijelu naciju.

DU
Deleted user
11:22 06.05.2022.

Kako se u vojsci povremeno napravi iznenadni blic test na droge, tako bi trebalo napraviti i u samom vrhu političkih tijela. Slučajni bi na Pantovčaku vjerovatno postavio stražu.

Avatar Mistborn
Mistborn
12:11 06.05.2022.

Nenajavljena testiranja! Upasti sa specijalcima u "gluho doba", izvući u gaćama iz kreveta žene ili ljubavnice i uzeti uzorke! Nasumce na cijelom spektru. Snimati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?