Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Voćni'' sukob

Drniš: Prijetio jer mu je otjerala djecu s trešnje

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
27.05.2011.
u 15:02

Ljutita vlasnica voćke dobila je prekršajnu, a otac kaznenu prijavu zbog prijetnje.

RAZVOĐE - U Razvođu, selu kod Drniša, djeca su se popela na stablo trešnje htijući ubrati i pojesti nešto zrelih plodova, kada ih je spazila vlasnica voćke, 64-godišnjakinja iz Knina. Ljutita je žena otjerala djecu sa stabla, što je razljutilo njihova 51-godišnjeg oca koji se tada posvadio s vlasnicom trešnje. Pritom joj je, kako kažu u policiji, ozbiljno prijetio.

– 51-godišnjak će biti kazneno  prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu zbog kaznenog djela prijetnje, a protiv 64-godišnjakinje bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – obavještavaju iz PU šibensko-kninske.

 

Ključne riječi

Komentara 6

BA
BandaZG
16:14 27.05.2011.

A-ha, a da je neko dijete palo s trešnje onda bi vlasnica bila kriva jer nije na ispravan način osigurala trešnju.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:52 27.05.2011.

lopovska država, kaznit će vlasnicu trešnje zato što su joj tuđa lopovska djeca krala trešnje! fujjjj......oduvijek su djeca krala trešnje i svađala se s vlasnicima, ali nikad država nije kažnjavala vlasnika!!!! ovo je katastrofa od nepravdi na sve strane!!!

Avatar Milan-O
Milan-O
17:09 27.05.2011.

Ovo granici s i****izmom.Ako ti netko provali u kucu,pozoves pandura i dobijes prijavu za remecenje javnog mira i reda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije