Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Mrkonjićgrada

Drmiću vraćen bijeli Audi A6 iz Mrkonjićgrada

Drmić dovezao Audi u pješačku zonu (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
24.11.2012.
u 12:47

Ivanu Drmiću, saborskom zastupniku HDSSB-a vraćen je bijeli Audi A6 đakovačkih registracija, a koji mu je prije 18 dana u Mrkonjićgradu u Republici Srpskoj oduzela tamošnja policija.

S Audijem A6 danas prije podne Drmić se dovezao na središnji osječki Trg Ante Starčevića, u pješačku zonu. - Svjestan sam da sam u prekršaju i spreman sam ga platiti. Nek' to ide na moju dušu - rekao je Drmić izišavši iz Audija starog šest godina, a kojega je prije četiri mjeseca kupio za 18.500 eura. Već kada su mu u Mrkonjićgradu oduzeli automobil, priznao je, zarekao se da će kada mu ga vrate s njim napraviti konferenciju za novinare na središnjem gradskom trgu u Osijeku.

- Taj sam auto pošteno kupio i što je najzanimljivije njegov sam četvrti vlasnik. Znači tri čovjeka ili tvrtke su ga prije mene imali, a to su Auto kuća Lozić, Euroleasing te poduzeće Dialog. Svi su ga oni uredno kupili, registrirali, produživali tablice i sve ono što treba u MUP-u. Zašto nitko u policiji nije upozorio ili uočio da s tim automobilom nešto nije u redu, ja stvarno ne znam - ponovio je on.

Policija u Mrkonjićgradu je, naime, 6. studenoga utvrdila kako s ovim Audijijem A6 "nešto nije u redu" te da je za njim raspisana tjeralica. - U petak, nakon 18 dana dobio sam poziv da se vratim po auto te da je s njim, ipak, sve u redu. Došao sam tamo i nikakva dodatna objašnjenja nisam dobio tek da je Interpol dao nalog da se auto vrati njegovu vlasniku, odnosno meni kao i jedan šturi zapisnik o povratu stvari. Zašto je auto bio oduzet, stvarno mi nije jasno, ali moram priznati da je u cijeloj priči barem malo čudnih stvari - zaključuje Drmić koji je, kako je dodao, bio isprovociran pojedinim medijskim napisima i ponašanjem policije.

- Prikazan sam kao čovjek koji je ukrao auto, bježao ili ga švercao u Bosnu i Hercegovinu. To nije istina. Još uvijek imam 18 rata kredita za njega. S autom sam za to kratko vrijeme već više puta išao izvan granica Hrvatske, u Bruxselles, Rim, Pariz, Munchen - odgovorio je Drmić.

Na novinarski upit o generalu Anti Gotovini odgovorio je kako se divi njegovu ponašanju jer je tolike godine odležao u zatvoru, a da za to ne pokazuje ni malo gorčine. - Mislim da se trudi biti objektivan te da je jedan miran čovjek koji je svjestan situacije. Zahvalan je dragom Bogu na slobodi koju je na kraju postigao. Mislim da pokušava biti maksimalno korektan prema svima - odgovorio je on.

Ključne riječi

Komentara 5

VI
Vito
08:47 25.11.2012.

Zanimljivo je kako uvijek dok prolazim Teslinom u Zagrebu, pješačka zona između Preradovićeve i Ggajeve, netko mi trubi i traži da se maknem kako bi prošao do Zrinjevca Kako to da nikad nema policije, kamoli novinara na tom dijelu Zagrebaa Jer, vožnja pješačkom zonom od Draškovićeve preko Jelačić placa do Gundulićeve je potpuno normalna stvar U gundulićevoj čak postoji i ograđeno privatno parkiralište kod križanja s Ilicom, kojeg smo platili mi, stanovnici Zagreba kupnjom stupića i ograđivanjem tog privatnog parkirališta Neobilježenog, naravno, budući se tu parkiraju neidentificirani vozači koje nistko ne "pita za zdravlje" - kako smiju parkirati na očito zabranjenom mjestu, čak ograđenom, tako da moraju čupati stupiće kako bi se parkirali

Avatar future Gohan
future Gohan
14:12 24.11.2012.

Mnogi su zagrizli g*vno na ovu temu, sad se kriju u mišjoj rupi... he, he, he...

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
15:07 24.11.2012.

Da Interpol nije promijenio pravila prošao bi on kao Purda ! Samo sada nema Suzane da mu plati štetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije