Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FACEBOOKU

Drele i Domovinski pokret odbrusili Radimiru Čačiću: On je za nas mačić

Foto: Facebook
1/3
09.01.2021.
u 18:11

Nažalost, od trenutnog župana Radimira Čačića dobili smo poruku da smo zlonamjerni klevetnici koji dolaze na Banovinu raditi selfije i sakupljati jeftine političke poene, naveo je

Saborski zastupnik Davor Drele objavio je na Facebooku video u kojem je s pristašama Domovinskog pokreta poslao poruku županu Radimiru Čačiću. 

- Nalazimo se u mjestu Vrginmost. Danas smo donijeli tri tone humanitarne pomoći uz pomoć ovih dragih ljudi. Istovarili smo to i spremili za one koje je to potrebno. Do sada je 1200 tona humanitarne pomoći od simpatizera i članova Domovinskog pokreta iz cijele Hrvatske stiglo je u područja pogođena potresom. Nažalost, od trenutnog župana Radimira Čačića dobili smo poruku da smo zlonamjerni klevetnici koji dolaze na Banovinu raditi selfije i sakupljati jeftine političke poene - kazao je saborski zastupnik. 

Potom je poručio: - Vi ste možda Radimir Čačić, ali na terenu vi ste za nas mali mačić! 

 

Komentara 40

LL
lijepa_li si
19:20 09.01.2021.

fakat su bRezobrazni ovi iz domovinskog pokreta, skupljaju selfie i političke bodove na ratomirovom i dumbovicevem teritoriju.

KP
konzervativni_preporod
18:30 09.01.2021.

Čačić čovjek bez realnih znanja i sposobnosti danas bismo pljuvali po njemu dok stoji u redu za javnu kuhinju da mu hdz-sdp nisu omogućili vječno uhljebništvo u politici

FA
fajlpz
19:25 09.01.2021.

1200 tona zna li komedijaš koliko je to? Dp može sanjati toliko simpatizera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije