Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Dražen Milinković novi predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije

HDZ
Ivica Galović/PIXSELL
13.05.2016.
u 23:43

U utrci za čelno mjesto HDZ-a on je pobijedio Josipa Šarića (Otok) i Marinka Belju (Tovarnik).

Prema još uvijek neslužbenim informacijama Dražen Milinković izabran je većinom glasova nazočnih izaslanika za novoga predsjednika HDZ-a Vukovarske – srijemske županije.

U utrci za čelno mjesto HDZ-a on je pobijedio Josipa Šarića (Otok) i Marinka Belju (Tovarnik). Inače, Milinković je član Skupštine Vukovarsko-srijemske županije i direktor vinkovačkog Vodovoda, a na mjestu predsjednika županijske organizacije HDZ-a zamijenio je Božu Galića.

Kako doznajemo iz redova HDZ-a Milinković je pobijedio već u prvom krugu izbora što donekle predstavlja iznenađenje Na izborima su sudjelovala 332 izaslanika, od ukupno 341, iz općinskih i gradskih organizacija stranke u županiji tako da je se očekivalo gotovo sigurno da će pobjednik izbora biti odlučen u drugom krugu. Odlukom izaslanika Milinković je već u prvome krugu ostvario više nego ubjedljivu pobjedu.   

>>Strahuju od nepravilnosti: Sutra izbori za predsjednika HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
09:26 14.05.2016.

Pravi covjek na pravom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije