Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEEKEND MEDIA FESTIVAL
Povratak na članak

Dražen Klarić: Budućnost tiskanih medija je u pretplati jer ona označava sigurnost

Ratko Femić iz Kurira reče da su printani mediji lako otpisani, a vidimo da sad u Americi upravo print doživljava neku novu renesansu

Komentari 4

TH
than
01:16 24.09.2016.

Koji mediji u pretplati u vrijeme interneta ?!?! Sve se nadje na netu. Nekada smo isli sa novinama na wc, a danas idemo sa tabletima (istina, ima reklama koje ne smetaju). Fulao si druze vas ceo fudbal.

VL
DU
Deleted user
05:28 24.09.2016.

Meni se čini da tiskani mediji i naša najveća tv kuća moraju proći restrukturiranje poput teleoperatera i slično.

VL
KL
klasika
07:16 24.09.2016.

Jadničak nek se brine da foristi na VL online ne budu zakidani za pravo na izjašnjavanje protiv neprijatelja ove zemlje.

VL
DH
dalibor.hren
10:41 24.09.2016.

Kakvi printani ne znam što, kad "novinari" imaju problema s pravopisom i gramatikom. Npr. u 24 sata piše da je Dinamo igrao i pobijedio KUP utakmicu u zagorskom mjestu MAČAMA!!! Mjesto (prekrasno) se zove Mače, prema tome, Dinamo je igrao u MAČU!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.