Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Dražen Budiša (HSLS): Sebe ne vidim u Vladi, ali se vidim u Saboru

budiša
Ivo Čagalj/Pixsell
31.03.2011.
u 14:47

Budiša je u Splitu potpisao peticiju kojom njegova stranka traži da prvo zaposlenje bude oslobođeno od poreza i doprinosa. Peticija se potpisuje u 30 hrvatskih gradova

- Neki zamjeraju što sam više puta otišao iz politike, a ja im uzvraćam da bi nekima bilo bolje da nikada nisu u politiku ni ušli. Kada sam odlazio pretrpio sam poraz na izborima i to je tražilo da se snose posljedice. Prošlo je puno  godina, okolnosti su se promijenile i odazvao sam se na poziv stranačkih kolega. Pokušat ću dati svoj doprinos na izborima - izjavo je Dražen Budiša u Splitu gdje se potpisao na peticiju koju organizira HSLS. Traže da prvo zaposlenje bude oslobođeno od poreza i doprinosa.

Potvrdio je kako će vrlo vjerojatno biti kandidat u 9. izbornoj jedinici, ali odluka je na predsjedniku stranke Darinku Kosoru.

Kaže da HDZ mora snositi posljedice krize u kojoj se Hrvatska našla pod njihovim vodstvom, ali smatra da je prerano govoriti kakav će biti odnos snaga nakon izbora.

- Ne vidim sebe u Vladi, ne više, ali vidim se kao zastupnik u budućem sazivu Sabora - poručio je Budiša.

Ključne riječi

Komentara 7

DK
dkatica2
15:15 31.03.2011.

za krizu je kriva amerika , ko je kriv grčkoj, irskoj,portugalu madžarskoj za krizu isto HDZ , mamicu vam ,ne...

IS
istina123
16:00 31.03.2011.

Gospodine Budiša . Za hrvatsku če biti najveći dobitak da ostanete tu gdje ste ,doma.

BI
Bisera
20:32 01.04.2011.

aha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije