Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost za planinare
Povratak na članak

Kako se mijenja krajolik Alpi: Odroni kamenja otkrili krivca

Dok se smrznuto "ljepilo" koje drži stijene u Alpama zajedno počinje topiti, planinari se suočavaju s rastućim rizikom od iznenadnog odrona stijena. "To znači da se dio sloja sada otapa po prvi put u povijesti, što može izazvati destabilizaciju stijene"

Komentari 2

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
15:10 24.03.2023.

Klimu ako polako ne uzmemo za ozbiljno bit ce velike vrke. Al problem nemre jadan narod rijesit dok milionere to ne zanima. Jer bas oni najvise jesu krivi za to. Procitao sam izvijescaj o tome tko koliko izbacuje co2 u atmosferu.Zato se i sekiram ,jer su uporni svojim zivotom ,vise od male Grete.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:09 24.03.2023.

Ma nisam ni sumnjao da se ide da su klimatske promjene u pitanju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.