Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramska družina za p

Dramska družina priredila mjuzikl u povodu Božića

mjuzikl
Privatna arhiva
28.12.2011.
u 10:58

U visočkoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva marljivi i vrijedni glumci izveli su i dramsko-scensku igru pod nazivom "Najljepša priča"

Polaznici dramske družine viših razreda OŠ Visoko Petar Bejuk, Tea Jež, Vanessa Glanjar, Leona Kuzmić, Kristina Platnjak, Karla Mrazović i Viktor Podvez.priredili su božićnu priredbu, mjuzikl pod nazivom "Santa Claus is coming to town“. Glavni lik mjuzikla bio je mrzovoljni Djed Mraz koji uoči Badnjaka odustaje od podjele darova  dobroj djeci. Božićni duh vedrine Djedu Mrazu svojim pjesmama i plesom uspijevaju vratiti vesele sestre Mrazice i zaigrani sob Rudolf. Mjuzikl se temeljio na obradi stranih božićnih hitova. 

U visočkoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva  marljivi i vrijedni glumci izveli su i dramsko-scensku igru pod nazivom "Najljepša priča"  kojom su najmlađim župljanima željeli približiti radostan događaj Kristova rođenja u Betlehemu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije