Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnik s Rebra

Dramatično pismo: 'Spriječite koncert Robbija Williamsa'

Robbie Williams
Sonja van Kampen/Geisler-Fotopre/DPA/PIXSELL
13.08.2013.
u 16:19

"Pišem Vam ovo u 12.30, iz svoje sobe na Rebru, na kojem se toliko glasno čuju urlici takozvane glazbe sa stadiona u Maksimiru da je to uvređujuće za uho kao slušni organ darovan od Gospodina", napisao je dr. Ranko Mladina.

Predsjednik Udruge hrvatskih pacijenata Marijo Drlje proslijedio je mail s naslovom "Uzbuna na Rebru" koji mu je poslao prof. dr. Ranko Mladina iz otorinolaringološke klinike na Rebru.

"Pišem Vam ovo u 12.30, iz svoje sobe na Rebru, na kojem se toliko glasno čuju urlici takozvane glazbe sa stadiona u Maksimiru da je to uvređujuće za uho kao slušni organ darovan of Gospodina, a posebno je uvredljivo i totalno omalovažavajuće za teško bolesne ljude, navlastito poneke od njih koji upravo odlaze na Drugu stranu, a koji su prisiljeni u neciviliziranoj, divljačkoj zemljici, poput naše, slušati urlikanje i divljanje koje netko priređuje za skupinu neandertalaca mlađe dobi, za koje nisam siguran što u ovom trenutku rade i kako doprinose znanstvenom, stručnom, ekonomskom ili bilo kojem drugom boljitku naše posrnule domovine", napisao je Mladina te zamolio Drlju da pokuša spriječiti održavanje koncerta Robbija Williamsa večeras na Maksimiru.

"Spriječite održavanje tog navodnog koncerta"

"Molim Vas da uporabite svoju veliku moć predsjednika Udruge i da se obratite na nadležnu, odgovarajuću ustanovu koja bi mogla ne spriječiti održavanje tog navodnog večerašnjeg koncerta, nego ljudski odrediti smanjivanje intenziteta zvuka tako da ga čuju oni kojima je i namijenjen: na stadionu Maksimir i dalje ni metra. Nije potrebno maltretirati cijeli jedan kvart, a kamoli glavnu hrvatsku bolnicu, neumjerenim i neartikuliranim zvukovima cijelo rano i kasno poslijepodne, večer i noć", napisao je Mladina Drlji.

Drlje se, pak, u svojem e-mailu medijima zahvaljuje Mladini što je stao u zaštitu svih bolesnih i nemoćnih "kao i savjesnih, humanih i odgovornih zdravstvenih djelatnika". Piše da je u zadnja dva mjeseca ležao dva puta u bolnici i bio dva puta operiran te može posvjedočiti "koliko je bolesnom potreban mir u bolesničkoj sobi".

>>Stiže Robbie Williams: Pogledajte kako će izgledati stadion

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije