Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao dobre namjere?

Dramatična snimka: U trgovačkom centru pred majkom pokušao oteti dijete?

dijete trgovački centar
Foto: YouTube
1/2
09.05.2014.
u 14:16

Policijski inspektor Nick Lamb rekao je da je to bio vrlo neuobičajen incident.

Britanska policija objavila je snimku mogućeg pokušaja otmice u trgovačkom centru u Derbyju, piše Telegraph.

Na snimci se vidi kako stariji muškarac u punom trgovačkom centru za ruku odvodi dijete staro 21 mjesec dok njegova majka ulazi u trgovinu. No, majka je brzo primijetila što se događa i vratila se po dijete, a muškarac se ispričao i otišao. Nakon jučerašnjeg incidenta policija je pozvala građane da im pomognu u traženju muškarca za kojeg su sumnjali da je pokušao oteti dijete. Danas im se javio 80-godišnjak povezan sa događajem u centru.

- Čini se da je muškarac uhvaćen na snimci sigurnosne kamere imao dobre namjere, no još ćemo s njim razgovarati kako bi razjasnili više  detalja - kazao je policijski inspektor Nick Lamb te dodao kako je to bio vrlo neuobičajen incident.

>>Abubakar Shekau: Alah mi je naredio – prodaj učenice

>>Oteto dijete spasilo si život pjevanjem jedne te iste pjesme

Komentara 1

OB
Objektivno...
10:56 10.05.2014.

Najbolji dokaz da postoji i očinska ljubav a ne samo majčinska. Vidi se šta je muškarac sve spreman napraviti za očinstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije