Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragaju za djecom

Dramatična potraga za 60 nestalih nakon potonuća broda

24.07.2013.
u 10:10

Većina putnika bila je sa Šri Lanke i iz Irana, piše Daily Telegraph, koji javlja da je brod prevozio i 40-ak tamilske djece, a njih svega osmero uspjelo se dočepati obale.

Najmanje šesdeset osoba nestalo je ili stradalo je u potonuću broda koji je prevozio oko 170 azilanata, javlja AFP. Plovilo je tijekom noći potonulo kod otoka Jave u Indoneziji, a unesrećene je prevozilo prema Australiji.

Većina putnika bila je sa Šri Lanke i iz Irana, piše Daily Telegraph, koji javlja da je brod prevozio i oko 40-ak tamilske djece, a njih svega osmero uspjelo se dočepati obale. Za sada je iz mora izvučeno samo nekoliko tijela, a Australska služba za pomorsku sigurnost i dalje pokušava pronaći preživjele.

>>Gori brod na kojem je zapovjednik Hrvat

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije