Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili ga prijatelji

Drama u zraku: Padobranac pao u nesvijest 4000 metara iznad tla

padobranac
Foto: Youtube Screenshot
1/2
31.01.2014.
u 09:38

Bio mu je to 1050. skok. No sve je pošlo u lošem smjeru nekoliko sekundi nakon iskakanja iz zrakoplova

Pripremajući se za izvođenje 1050. skoka, mladi padobranac James Lee (25) iz Winchcombea nije ni slutio da će mu se dogoditi nesreća koja će ga umalo stajati života. Nakon što je iskočio iz zrakoplova iznad Netheravonu na visini od 4000 metara, na njega je u zraku naletio drugi padobranac koji je zbog pogrešnog položaja padao brže od ostalih u skupini, piše Mirror.

Lee se onesvijestio od udarca u kacigu, ali ostali padobranci vidjeli su što se dogodilo te mu istog trena pohrlili u pomoć. Dvojica padobranaca uhvatila su Leeja za ruke. Namjestili su mu tijelo u pravilan položaj te otvorili padobran. Mladi padobranac došao je k svijesti tek nakon slijetanja. Ne sjeća se što se dogodilo tijekom skoka, no kaže da ga nesreća nije obeshrabrila.

– Drago mi je da se sve dobro završilo. Mislim da je mojoj majci i djevojci bilo mnogo gore nego meni – kazao je.

>>VIDEO Bivši padobranac već 40 godina živi i jede s vukovima
 

Komentara 2

Avatar liquidsky
liquidsky
11:01 31.01.2014.

Bilo je puno ovakvih slučajeva ali sve se svede na isto - kad se skače s dobrom ekipom, šanse za preživljavanje su velike.

DH
dalibor.hren
07:18 01.02.2014.

Djevojka bi bila ponosna jer bi njezin dragi došel prvi na zemlju, da se dečki nisu snašli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije