Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspio sletjeti

Drama u zraku: Boeing Air Canade sa 128 putnika satima kružio iznad aerodroma

Boeing Air Canade kružio iznad Madrida
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
03.02.2020.
u 21:55

Zrakoplov je star oko 30 godina.

Boeing 767 zrakoplovne kompanije Air Canada sa 128 putnika sigurno se u ponedjeljak vratio u madridsku zračnu luku Barajas pošto je prijavio problem s motorom i puknuće gume prilikom polijetanja zbog čega je satima kružio iznad grada kako bi potrošio gorivo.

Zrakoplov je sigurno sletio, četiri sata nakon što je iz te zračne luke poletio za Toronto.

"Zrakoplov je sletio bez incidenta i mehaničari proučavaju njegovo stanje kako bi utvrdili kako najbolje iskrcati putnike", objavio je operator zračne luke AENA.

Boeing Air Canade kružio iznad Madrida
1/7

"Zrakoplov, Boeing 767-300, dizajniran je tako da može letjeti s jednim motorom i naši su piloti u potpunosti spremni za tu mogućnost", priopćio je Air Canada.

Zrakoplov je star oko 30 godina.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:49 04.02.2020.

@homofob: problem nije bila guma nego motor koji je usisao dio puknute gume i morali su ga ugasiti. A sa jednim motorom preko Atlantika ne ide. Piloti su ispravno i sjajno postupili! I dragi VL: nije bila nikakva drama!!!

HO
homophob
05:19 04.02.2020.

Neka mi netko pokusa pomoci razumjeti logiku letenja u krug iznad zracne luke polijetanja jer je puknula JEDNA guma pri polijetanju. Pitam se zasto je lakse sletjeti u Spanjolskoj nego u Kanadi osim ako je obavezno na preletu preko Atlantikaa nekoliko puta parkirati na rubu “cesti” da piloti mogu izaci van aviona, popisati se na gume i eventualno otrcati u grmlje s stuardesom ili kojom “seksi” silikoniranom putnicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije